Forfatterarkiv: admin

Formandens beretning

Traditionen tro handler formandens beretning om året der er gået og hvad vi kan se tilbage på. Men jeg vil også nævne lidt om det år vi allerede er i gang med, hvad er planerne for 2022.

Trods et år 2021 som stadig var godt præget af Corona, fik vi alligevel afholdt masser af aktiviteter, både i form af stævner og masser af hygge.

På stævnesiden må DM stævnet være et af de stævner som vil blive husket længe, det var fantastisk at være vært for sådan et stævne, masser af glade mennesker og heste og ikke mindst hjælpere. Jeg tror vi alle nød den aktivitet som stævnet gav. Desværre har vi ikke tildelt stævne med hold DM i år, noget som flere af os ellers havde set frem til.

Hvis jeg skal dvæle lidt ved vores stævner og andre aktiviteter, kommer jeg til at tænke tilbage på min beretning i 2019. Her talte jeg om at få ringene til at brede sig i vandet, altså det her med, at det her ser hyggeligt ud, det vil jeg gerne være med til og en del af. Det mål er vi godt på vej med. Når det gælder, har vi et helt fantastisk sammenhold. Og vi kan får alt til at glide på bedste vis.

I skal vide, at vi tit under stævner får at vide fra både dommere, officials og vores gæster, at vi er et godt sted at gæste. Man bliver altid mødt af glade mennesker og stedet emmer af godt humør og hjælpsomhed og ikke mindst masser af hjælpere.

Og få at få det hele til at kører rundt har vi brug for mange hænder, altså hjælpere. Her er det vigtig at sige at det er en stor del af klubarbejdet, at lave stævner og at vi som klub gerne vil have så mange hjælpere som muligt. Bla. for sammenholdet, men også for at kunne tjene penge. Penge der kommer alle til gode, bla. i form af gode bundforhold, godt lys osv. Så herfra en stor opfordring til at melde sig til at deltage i arrangementer.

Er alt så fryd og gammen, ja og måske skal jeg sige næsten. For der er et lille men. Set fra min stol, kan vi godt blive bedre til at være gode kammerater, i daglig dagen også selv om vi er konkurrenter til f.eks. stævner.

I en klub skal vi gerne kunne definere os som et team og en god klubkammerat. Vi skal turde være ærlige på en ordentlig måde, for vi har jo fundet vores fælles drøm som hedder hestene.

Hvordan ser jeg et godt team eller en god klubkammerat? Vi skal kunne samarbejde, tale ordentligt sammen og om hinanden. Respektere forskellige meninger og huske, at

det er vores forskelligheder der gør os stærke som et team. Vi har jo, trods det at ambitionsniveauet er forskelligt, kommittentet os til, at vores fælles drøm og dagligdag er hestene. Så et fokus for bestyrelsen i de kommende år vil være ordentlighed, ordentlighed over for hinanden og med hinanden og sidst men ikke mindst ordentlighed over for vores ponyer/heste. Vi håber selvfølgelig at I vil være med på denne rejse til fælles gavn for os alle.

Selv om Corona har udfordret os på forskellig vis, har alle udvalg uden undtagelse gjort et kæmpe arbejde i året der er gået. Det være sig lige fra sportsudvalget, sponsorudvalgt, cafeteriaudvalget, materialeudvalget til juniorudvalget. Tusind tusind tak til jer alle, bestyrelsen syntes det er stor glæde at arbejde sammen med jer.

Også en stor tak til alle jer der får rideklubben til at fungerer godt, både i hverdagen og til fest (stævner/arrangementer) Klubben er jo en stor butik og der skal balanceres benhårdt mellem indtægter og udgifter.

En sjov ting som klubben fik lov til at deltage i sidste år, var da Ejerbækgaard/STU lavede dyrskue. Noget der vist er kommet for at blive. Det var også et skønt arrangement, hvor alt klappede lige fra vejret til sang med Julie Berthelsen. Og som klubben gerne vil støtte op om.

Og når jeg nævner dyrskue, vil jeg også nævne vores høstfest, ikke at det har en sam ligning, ud over at det var et super vellykket arrangement som helt sikkert er kommet for at blive. Vi hyggede alle og det trængte vi til, og hvem kan ikke huske Marcks undervisning i en helt special dans.

Det er jo ingen hemmelighed for nogen, at gården er en stor aktør i dagligdagen, ikke kun som opstaldningssted og klubben hjemsted, men også som en god samarbejdspartner for klubben og derved os alle. Og at I Rie, Karina. Marck og Sara gør så meget for og med klubben, kan vi ikke sige nok tak for. Og det er et godt bevis på, at vi er et godt team, et team som kan udrette alt.

Betaling af kontingent 2022

Kontingent for 2022 skal være betalt senest 01.04.2022

Under 25 år 400 kr.

25 år og op 600 kr.