Forfatterarkiv: admin

Seneste nyt

Kære alle

Solrød rideklub er nu klar til at åbne op igen efter en lang periode hvor vi har måtte lukke ned for en masse aktiviteter pga Corona. Når vi åbne op skal det ske som led i en kontrolleret og gradvis genåbning af det danske samfund og i henhold til de retningslinjer der er kommet fra Sundhedsmyndighederne, Sektorpartnerskaberne, rideforbundet, DIF og Solrød kommune. Og derfor vil der stadig gælde retningslinjer for afstand og hygiejne mv. som vi kender det. Dette selvfølgelig for at forbygge smittespredning og sikre at vi alle kan føles os trygge når vi udøver vores sport.

Hvad er er det så vi lukker op:

Ridehallerne

Undervisning

For medlemmer der ikke er opstaldet på Ejerbækgaad vil der ikke være tidszone mere og faciliteterne kan derfor benyttes hele dagen.

For medlemmer opstaldet på Ejerbækgaard vil der komme retningslinjer fra Rie. Dog skal forsamlingsforbuddet på max. 50 personer stadig overholdes og der henstilles derfor til at de enkelte opstaldningssteder sørger for at ekvipagerne ikke kommer i samlet flok, men fordeler sig så godt som muligt over dagen. Ridehaller og baner:Ved brug af ridehallerne, sørg for at der rides med min. 2 m. afstand når I passér hinanden, eller skridter ved siden af hinanden. Afstandskravet gælder også for ridning på vores udendørsbaner og springbanen. Tilskuer i ridehusene skal opholde sig på tilskuerpladsen med min. 1 m. afstand. Det samme gør sig gældende for tilskuer på udendørsbanerne, altså hold min. 1 m. afstand. Undervisning: Undervisningsplanen træder i kraft fra dags dato, den er opdateret på klubbens hjemmeside samt på opslagstavlen i den lille rytterstue.

Hvad har vi endnu ikke lukket op:

Vores 2 rytterstuer er endnu ikke lukket op, men vi vil se på at dette kan ske hurtigst muligt.

Mvh Solrød Rideklub

Betaling af kontingent 2020

Kontingent for 2020 skal være betalt senest 01.04.2020

Under 25 år 400 kr.