Adgang til SOLR

Kære alle.

I lyset af regeringens påbud den 18. marts 2020, hvor der må være 10 personer samlet af gangen, på offentlige såvel som private steder, har Ejerbækgaard og Solrød rideklub udarbejdet et skema til fordeling af antal personer på gården af gangen.

Skemaet er gældende fra onsdag d. 18. marts, klokken 10:00.
Skemaet skal forstås sådan, at dagen er opdelt i 4 tidsrum, hvor der i hvert tidsrum kun vil være 10 personer på hele gården. Dette indebærer stalde såvel som ridebaner.

Der gøres opmærksom på at den store rytterstue i rudehuset er lukket, samt den lille rytterstue.
Toiletterne kan bruges og det er selvfølgelig tilladt at hente sine ting i saddelrummet. Husk at være effektiv.

Generelt henviser vi til at man effektiviserer sin tid på gården og sin ridning.

Rideforbundet har pr dags dato besluttet at alt indendørs sportsaktivitet, herunder ridning i ridehus, skal sættes i bero til og med 30. marts, hvorfor ridehusene ikke kan benyttes fra i morgen klokken 10.

Derfor vil Marck fra morgenstunden ordne udendørs ridebaner, så disse kan benyttes.
Den udendørs longeringsbane bag det store ridehus vil ligeledes blive harvet og gjort klar, så den også kan benyttes.

Som tidligere skrevet, husk at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, hold afstand, effektiviser og brug sund fornuft.

OBS Vi har prøvet at få fat i alle der har ridehuskort, men vi ved at vi ikke har ramt alle, så hvis der er nogle af jer der står uden for Ejerbækgaard som endnu ikke har fået en tid, så kontakt Helle tlf 20444123 så finder vi ud af det.

Dette opslag er skrevet i samarbejde mellem Ejerbæk og Solrød rideklub den 17. marts 2020